hétfő, január 22, 2018
Text Size
ZOKNIK.HU

Bemutatkozás

Cégünk 1996-ban zokni kötéssel kezdte tevékenységét. Hála elégedett partnereinknek és a kitartó munkának mára az ország egyik meghatározó gyártó és kereskedelmi cégévé fejlődtünk.

Zoknijaink , harisnyáink HERBERT, EXCLUSIVE és SIMPLE márkanév alatt váltak ismerté és keresetté itthon és külföldön egyaránt. Termékeket a folyamatos innováció, kreativitás és magas minőségorientáltság jellemzi.

Gépparkunkkal vállaljuk egyedi tervezésű, márkajelzésű, céges logóval ellátott zokni termékek gyártását már 50 pár/fajta/méret darabszámtól is. Igény szerint a grafikai munkákat és a nyomdai kivitelezést is vállaljuk.

A gyártás mellett foglalkozunk olasz és lengyel harisnyák, fehérneműk, fürdőruhák export-importjával, stock készletek, fonalak forgalmazásával. Forgalmazott márkák: Gatta, Fiore, YO!, Annes, Wola, Dr.Silver, Lady Bella, Bas Bleu, Bellissima, Gaetano, Lilly, Seimia, Seibella, Kelitha, Xlip, Primal, Lovely Girl, Jiadea.

Cégünk a hazai alsóruházat legnagyobb terítői gépjárműparkjával valamint online készletnyílvántartással rendelkezik. Ennek köszönhetően lehetővé válik, hogy területi képviselőink az ország bármely pontján rugalmasan kiszolgálhassák viszonteladóinkat.


Az általunk forgalmazott termékek online megrendelésen keresztül vásárolhatóak meg. Webáruházunk a http://www.harisnyadepo.hu címen érhető el!

 

 

Bejelentkezés

Látogatóink

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

ZOKNIK.HU